Info

De Cubaanse salsa leer je bij Mocitos Dance School Amsterdam. Naast de Cubaanse Salsa kun je bij ons ook Bachata en Kizomba leren. We bieden lessen aan van beginnersniveau tot gevorderden, op maandag-, dinsdag- en donderdagavond in Club Akhnaton aan de Nieuwezijds Kolk 25 in Amsterdam. Bekijk ons rooster en boek je les online, of neem contact met ons op voor meer informatie.

Prijzen:
€ 85 voor een danscursus van 8 weken
€ 70 voor het volgen van een 2e cursus
€ 60 voor het volgen van een 3e cursus

Korting:
€ 15 korting op elke Beginners 1-cursus
€ 15 studentenkorting op álle cursussen*
*Behalve bij de Beginners 1-cursussen; hierop zit al standaard een korting van € 15.

Op regelmatige basis bieden we ook 4-weekse cursussen aan in andere dansstijlen en workshops van 2,5 uur. Check regelmatig onze website, Facebook, Instagram en YouTube om op de hoogte te blijven.

Moet je een vrijgezellenfeest, teambuildingsuitje of festival organiseren? Mocitos Dance School biedt ook salsaworkshops aan, in Club Akhnaton of op elke gewenste locatie. Ook bieden we bachata-, reggaeton-, merengue-, men- and ladystyling- en son-workshops aan. Neem contact met ons op voor meer info of voor het boeken van een workshop.

Prijzen:
€ 125 voor een workshop tot  10 personen
€ 175 voor een workshop van 11 tot 15 personen
€ 250 voor een workshop van 16 tot 25 personen
€ 325 voor een workshop voor meer dan 25 personen
* Prijzen zijn inclusief btw, gebaseerd op een workshop van 1 uur; exclusief reiskosten voor een workshop op een andere locatie dan Club Akhnaton.

Ga je trouwen en wordt jullie openingsdans een salsadans, passen onze reguliere lestijden niet in je drukke agenda of wil je graag wat meer persoonlijke aandacht tijdens het leren of verbeteren van je danskunsten? We bieden ook privélessen aan, in Club Akhnaton of op een locatie van jouw keuze. Leer salsa in je eigen tempo, in je eigen tijd. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer info of om een privéles te boeken.

Prijzen:
€ 50 voor een les van 1 uur, € 75 per koppel (inclusief btw, exclusief reiskosten voor privéles op een andere locatie dan Club Akhnaton).

 

  • Maandag 14 januari: GRATIS proeflessen Cuban Salsa Beginners, @ClubAkhnaton.
  • Zondag 27 januari: Kizomba in 1 Dag (Intermediate/Advanced Level) door Berthon Alberto. Stuur ons een e-mail om je hiervoor op te geven of om meer informatie op te vragen.
  • Zondag 27 januari: Mocitos Sunday Salsa Matinee, van 18.00 tot 22.00 @ Club Akhnaton, met salsa/bachata/kizomba/merengue y mas! Entree: € 5.
  • Vrijdag 8 februari : 1ste El Dorado Party @ClubAkhnaton, met een optreden van Tomi y su TimbaLight workshop Salsa con Timba, en Les 3 Mosqueteres (DJ Rose, DJ Maiky D and DJ Casanova) achter de draaitafels. Koop je tickets hier! (voorverkoop: € 17,50; op de avond zelf: € 22,50).

Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van alle upcoming events!

WhatsApp WhatsApp us